Kalender/kommende kurser

 • x
  Arrangement
  Basic Body Awareness Therapy – BBAT 2. 10.-15. marts 2019

  Kurset er en integreret del af efteruddannelsen i BBAT. Gennem faglig fordybelse tilegner deltagerne sig viden, færdigheder og holdninger med henblik på at implementere begyndende erfaring med BBAT i individuel behandling. Der er derudover fortsat fokus på personlig fordybelse i øvelserne. Teori om grundlæggende bevægelsesprincipper i BBAT indgår, og deltagerne arbejder med at kunne anvende, integrere og udfordre den terapeutiske holdning og kommunikation i BBAT. T’ai Chi og meditation er en del af det daglige program. Forudsætning for optagelse er at BBAT- trin 1 er gennemført – dvs. at rapporten efter BBAT 1 er blevet godkendt.

  Afholdelsesdato 10.03.2019
 • x
  Arrangement
  Basic Body Awareness Therapy - BBAT 4. 24 – 28. marts 2019

  Kurset udgør afslutningen af uddannelsesforløbet ” Basic Body Awareness Therapy - klinisk kompetence ”. Når hele forløbet er gennemført og bestået har deltagerne kompetence indenfor flg hovedområder: 1) Viden om og forståelse for BBAT som metode. 2) Færdigheder og klinisk kompetence i BBAT. 3) Personlige holdninger til og evne til kritisk refleksion over BBAT som metode. På kurset indgår teoretisk og praktisk eksamination med udgangspunkt i ovenstående og forløbet vurderes bestået/ikke bestået. Derudover er der fortsat teoretisk og praktisk fordybelse i BBAT. Forudsætning for optagelse er, at det afsluttende skriftlige projektarbejde efter BBAT 3 seminar er godkendt.

  Afholdelsesdato 24.03.2019
 • x
  Arrangement
  Seminar og GF 2019

  DSPPF Seminar med undervisning af specialist og professor II i Almenmedicin Anna Luise Kirkengen

  Afholdelsesdato 27.03.2019
 • x
  Arrangement
  Basic Body Awareness Therapy fordybelsesdage 2019

  Individuel guiding af bevægelse. Arbejder du med BBAT, og er du ind imellem i tvivl om, hvordan du kan guide dine patienter/klienter individuelt? Eller savner du i det hele taget inspiration i dit arbejde med denne metode? Det er ikke så ualmindeligt, at man gror lidt fast i sine vaner… 

  Afholdelsesdato 29.04.2019
 • x
  Arrangement
  Basic Body Awareness Therapy – BBAT 2 Seminar. 19 - 22. maj 2019

  Kurset er en integreret del af efteruddannelsen i BBAT og retter sig mod BBAT - gruppebehandling. Gennem praktisk fordybelse, teorioplæg og refleksion tilegner deltagerne sig viden og forståelse for gruppeteori og gruppeprocesser samt får begyndende praktisk erfaring med ledelse af en BBAT- gruppe. Der lægges fortsat vægt på personlig fordybelse i BBAT. Målgruppen er fysioterapeuter, der har gennemgået BBAT 1 og 2 med tilhørende seminar, samt har fået godkendt BBAT 2 og BBAT 2 seminar rapport.

  Afholdelsesdato 19.05.2019
 • x
  Arrangement
  Kursus i Body Awareness Scale Movement Quality-Experience (BAS MQ-E)

  På kurset øves observation og undersøgelse ud fra undersøgelsesmetoden BAS MQ-E. Undersøgelsen lægger op til patientcentreret målformulering og til hjælp i forandringsprocessen. Optagelse kræver BBAT 2 kursus.

  Afholdelsesdato 08.09.2019
 • x
  Arrangement
  Basic Body Awareness Therapy - BBAT 1: 3.-8. nov. 2019
  Afholdelsesdato 03.11.2019
 • x
  Arrangement
  Basic Body Awareness Therapy – BBAT 3
  Afholdelsesdato 10.11.2019